Hallo! Mijn naam is Anne Laura, leuk om kennis te maken!

Sinds 2020 werkzaam binnen de marketing en na verloop van tijd ook binnen de secretariële dienstverlening. Met passie voor beide branches en kennis op verschillende gebieden help ik uw onderneming naar een gewenst niveau of ontzorg ik u en uw team waar nodig.

Secretarieel: Logo Countus accountancyMarketing: Logo FirdaMarketing: Logo Rinsma ModepleinMarketing: Logo TriplePro online marketing

Organische groei van uw bedrijf

Sinds jaar en dag werk ik binnen de marketing voor verschillende partijen. Wat ik vaak zie is dat men kiest voor veel advertenties en weinig organische groei. Ik geloof juist in deze organische groei.

Door uw doelgroep te leren kennen, te weten op welke kanalen ze zitten en wat hun interesses zijn, heeft u een streepje voor op uw concurrentie.

Hierdoor zal de kwaliteit van de doelgroep vergroten, zullen ze uw merk gaan ademen en blijven ze bij u.

Passie voor plannen, organiseren en zorgen

Vanaf jongs af aan was ik altijd al aan het zorgen voor iedereen. Een glaasje drinken hier en een lekker koekje daar.

Naarmate ik ouder werd leerde ik de agenda kennen en moest ik dingen voor mezelf plannen. Daar is mijn passie ontstaan. Zo veel mogelijk kunnen doen met zo min mogelijk stress en het leven voorop.

Er zijn zoveel dingen om mee bezig te zijn, alleen soms wordt het teveel. Dan is iemand die alle randzaken over kan nemen geen overbodige luxe.

Vrijblijvend een telefonische kennismaking?

Laat hieronder uw telefoonnummer en mailadres achter dan neem ik binnen twee werkdagen contact met u op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of vul het contactformulier in